Turner-Res_Mariko-Reed_01

Turner Residence

Turner-Res_Mariko-Reed_02 Turner-Res_Mariko-Reed_03 Turner-Res_Mariko-Reed_04 Turner-Res_Mariko-Reed_05 Turner-Res_Mariko-Reed_06 Turner-Res_Mariko-Reed_07 Turner-Res_Mariko-Reed_08 Turner-Res_Mariko-Reed_09 Turner-Res_Mariko-Reed_10 Turner-Res_Mariko-Reed_11 Turner-Res_Mariko-Reed_12 Turner-Res_Mariko-Reed_13

Turner Residence

Jensen Architect designed a plinth and a pavilion. Nestled into the hillside, the long, solid plinth contains the private rooms of the house. On the top of this plinth sits a transparent living and dining pavilion that opens up completely for access to the outdoor decks, pool patio and expansive views to Mount Tamalpais and the bay. An elegant structural solution allows the views to be uninterrupted by perimeter sheer walls. The majority of the site is left undeveloped with its forest of native oaks intact.

Ph. via Mariko Reed

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>